Mediaproductie

Onze ervaring en expertise op gebied van publishing en media stellen ons in staat om digitale producten zoals de on demand masterclasses te ontwikkelen. Die expertise zetten we ook in als dienst om organisaties, mensen en merken te helpen om hun thought leadership uit te dragen.

Thought Leadership

Hoe kun je als organisatie blijvend zichtbaar zijn en gehoord worden in een overvloedige informatiewereld? Hoe kunnen ondernemingen hun merkwaarden uitdragen naar klanten, partners en maatschappij? En hoe kan die aandacht worden doorvertaald naar concrete business? Door jezelf als industrie-expert neer te zetten binnen jouw thema bouw je autoriteit op en versterk je je reputatie. Nu producten en diensten commoditiseren is thought leadership een sleutel geworden binnen de marketingmix. Zo’n 60% van de zakelijke beslissers neemt thought leadership mee in de overweging met wie ze werken. Visie, waarden en perspectieven worden in hoge mate gewaardeerd als onderdeel van expertise.

Video: Houthoff Essentials

Voor een van de grootste advocatenkantoren van Nederland Houthoff ontwikkelden wij het concept Houthoff Essentials waarbij de doelstelling was het vergroten van de naamsbekendheid rondom het thema transitie en het claimen van thought leadership. Naast conceptontwikkeling en formattering waren wij ook verantwoordelijk voor de copywriting en productie.

Audio: Boeken in de Boardroom

In de podcast Boeken in de Boardroom spreekt presentator Paul van Liempt met auteurs, deskundigen en business leaders over de belangrijke boeken van deze tijd op het snijvlak van onderneming en maatschappij. Hij bespreekt de kernboodschap van (internationale) bestsellers en eversellers die urgente thema’s raken. Maar ook komen actuele titels aan bod en interviewt Van Liempt business leaders zelf over verrassende boeken die grote indruk maakten op hun (werkende) leven. Het boek dus niet alleen als bron voor kennis en inspiratie maar ook als instrument voor een persoonlijk en openhartig gesprek met topgasten. 

Boeken

Een origineel bedrijfs- of jubileumboek maken? We helpen jouw organisatie met het bedenken, ontwikkelen en produceren van een boekconcept zoals een corporate biography, een bedrijfsgeschiedenis, een jubileumboek, een verrijkt jaarverslag, een origineel relatiegeschenk of een loyalty- of marketingoplossing in de vorm van een e-boek of audioboek.

Door ons exclusieve netwerk binnen de auteurs- en uitgeefwereld hebben wij toegang tot de beste en origineelste schrijvers, boekenmakers en uitgevers. Het stelt ons ook in staat kwalitatief hoogstaande publicaties te verzorgen – waarin inhoud altijd leidend is – en deze via verschillende media- en retailkanalen te distribueren.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

MasterFundamentals