Over MasterFundamentals

MasterFundamentals is een modern mediabedrijf en digitale uitgeverij voor leiders van nu en de toekomst. Met de kracht van storytelling ontwikkelen wij educatieve oplossingen voor professionals die aansluiten bij het moderne mediagedrag en de trend volgen van werken en leren op afstand. Wij behandelen de grote thema’s van deze tijd en urgente leiderschapsvraagstukken. 

icon About

Leer van gerenommeerde industry leaders

Missie

Onze missie met het platform is om leiders van nu en de toekomst te voorzien van inspiratie, verwondering en nieuwe perspectieven voor persoonlijke en professionele verrijking. Niet de theoretische stof, maar juist de praktijklessen en vormende ervaringen willen wij voor het voetlicht brengen bij MasterFundamentals.

Impact

MasterFundamentals is er voor (toekomstige) leiders en ambitieuze professionals die impact willen maken en een open mind hebben. Voor hen die op zoek zijn naar persoonlijke en professionele groei.

Voor organisaties

Onze masterclasses en programma’s zijn bedoeld om in te passen binnen HRM (Learning & Development, Leadership Development, Traineeships, Talentontwikkeling), voor teamontwikkeling en individuele leerbehoeften. Wij bieden ook maatwerkoplossingen rondom leiderschapsthematiek.

 

MasterFundamentals

MasterFundamentals is een initiatief van Hans Gaarlandt die actief is in de media- en uitgeefwereld. Hij is tevens eigenaar is van sprekersbureau en agentschap BookTalks.nl

MasterFundamentals, vertrouwd door klanten en gebruikers van o.a.

MasterFundamentals