Over MasterFundamentals

MasterFundamentals geeft toegang tot persoonlijke verhalen, ervaringen en lessons learned van gerenommeerde industry leaders en topdeskundigen. Met de kracht van storytelling ontwikkelen wij digitale (‘bite-sized’) masterclasses en educatieve oplossingen die aansluiten bij het moderne mediagedrag en de trend volgen van werken en leren op afstand. Wij behandelen de grote trends en thema’s van deze tijd en urgente leiderschapsvraagstukken.

icon About

Leer van gerenommeerde industry leaders

Navigeren in een onzeker wereld

In een complexe en veranderende wereld hebben leiders houvast nodig. Naast kennisoverdracht geloven wij erin dat persoonlijke ervaringen en best-practices van gerenommeerde industry leaders inspiratie geven bij het bepalen van de juiste koers voor je organisatie. MasterFundamentals helpt leiders en hun organisaties te navigeren in een onzekere wereld en met het maken van positieve impact op hun omgeving.

Leren en ontwikkelen

MasterFundamentals is er voor (toekomstige) leiders die impact willen maken en een open mind hebben. Voor hen die op zoek zijn naar persoonlijke en professionele groei binnen hun werk en carrière. Voor bestuurders, toezichthouders, management, ondernemers, talent en professionals met ambitie.

Voor organisaties

Onze masterclasses en oplossingen zijn bedoeld om in te passen binnen HRM (Learning & Development, Leadership Development, Traineeships, Talentontwikkeling), voor teamontwikkeling en individuele leerbehoeften. Via licenties krijgen werknemers toegang tot het curriculum van de masterclasses. Wij bieden ook maatwerkoplossingen rondom digitale leertrajecten.

Voor universiteiten en onderwijsinstellingen

Ook voor studenten die inzicht willen hebben in de dagelijkse praktijk van leidinggeven bieden de Masterclasses een goede bron van kennis en inspiratie. Studenten kunnen via de onderwijsinstelling toegang krijgen tot Masterclasses. Universiteiten en onderwijsinstellingen kunnen Masterclasses binnen hun curriculum opnemen. Nee hiervoor contact op met ons.

Hans Gaarlandt

MasterFundamentals

MasterFundamentals is een initiatief van Hans Gaarlandt die actief is in de media- en uitgeefwereld. Hij is tevens eigenaar is van sprekersbureau en agentschap BookTalks.nl. Wij streven ernaar om hoogwaardig gedachtegoed op een laagdrempelige manier over te brengen en impact te maken op mens, organisatie en maatschappij.

Gebruikers en klanten werken onder meer bij:

BDO_logo_1
belastingdienst logo
abn
ns
deloitte
politie
Berenschot_logo
ZD_logo_kleur_ai_PMS_coated
Drukwerk
Logo-VNO-NCW
VU logo 2
nocnsf
amclogo
tbs nl logo
png-logo-Haga-ziekenhuis
philipslogo
logo-pwc
download
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met nieuws, artikelen, tips en aankondigingen

MasterFundamentals