Zoek
Zoek

Content creatie & conceptontwikkeling​

Content creatie & conceptontwikkeling​

We zijn sterk in het bedenken van communicatieconcepten en het produceren van video, audio en tekst. We kunnen ons gemakkelijk verdiepen en verplaatsen in de cultuur en uitdagingen van een organisatie. Door middel van research, data-onderzoek en interviews ontsluiten we het gedachtegoed van jouw organisatie en medewerker en vertalen we dat door een authentieke en aantrekkelijke propositie en productie

Experts video’s en thought leadership

Hoe kun je als organisatie blijvend zichtbaar zijn en gehoord worden in een overvloedige informatiewereld? Hoe kunnen organisaties hun merkwaarden uitdragen en hun informatie aantrekkelijk verpakken naar klanten, partners en maatschappij? En hoe kan die aandacht worden doorvertaald naar concrete business en betrokkenheid van jouw stakeholders? Door jezelf als industrie-expert neer te zetten binnen jouw thema bouw je autoriteit op en versterk je je reputatie. Wij bedenken het concept en format en realiseren je thought leadership door productie van artikelen en video’s.

Voor een van de grootste advocatenkantoren van Nederland Houthoff ontwikkelden wij het concept Houthoff Essentials waarbij de doelstelling was het vergroten van de naamsbekendheid rondom het thema transitie en het claimen van thought leadership. Meer informatie hier.

Boeken-in-de-Boardroom-huisstijl-e1571826847725

Audio & podcasting

In de podcastreeks Boeken in de Boardroom spreekt presentator Paul van Liempt met auteurs, deskundigen en business leaders over de belangrijke boeken van deze tijd op het snijvlak van onderneming en maatschappij. Luister naar deze podcastreeks hier.

Boeken

De impact van een fysiek boek is niet te onderschatten. Wij zijn als organisatie verankerd in de boekenwereld met bijna 10 jaar uitgeefervaring en weten dat een boek een onuitwisbare indruk kan achterlaten bij mensen. Wij bedenken, ontwikkelen en produceren boeken en boekconcepten zoals een corporate biography, een bedrijfsgeschiedenis, een jubileumboek, een verrijkt jaarverslag en een origineel relatiegeschenk.

De kracht van storytelling stelt organisaties onder andere in staat om hun bedrijfscultuur en -geschiedenis vast te leggen, een inspirerend en betrokken werkgever te zijn of hun thought leadership te onderstrepen.

Door ons exclusieve netwerk binnen de auteurs- en uitgeefwereld hebben wij toegang tot de beste en origineelste schrijvers, boekenmakers en uitgevers. Het stelt ons ook in staat kwalitatief hoogstaande publicaties te verzorgen waarbij inhoud altijd leidend is.

Neem hier contact met ons op

Door op ‘verzenden’ te klikken geef je toestemming dat we je gegevens gebruiken voor ons contact. Zie ook ons Privacybeleid

MasterFundamentals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met tips, nieuws, artikelen en meer.

Door je aan te melden geef je toestemming dat we je gegevens gebruiken om je toegang te geven. Zie ons Privacybeleid

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met tips, nieuws, artikelen en meer.

Door je aan te melden geef je toestemming dat we je gegevens gebruiken om je toegang te geven. Zie ons Privacybeleid