Ontwikkel en inspireer talent en leiderschap binnen je organisatie

Voor bedrijven en overheid

Onze masterclasses en oplossingen zijn bedoeld om in te passen binnen HRM (Learning & Development, Leadership Development, Traineeships, Talentontwikkeling), voor teamontwikkeling en individuele leerbehoeften. Via licenties krijgen werknemers toegang tot het curriculum van de masterclasses.

Voor universiteiten en onderwijsinstellingen

Ook voor studenten die inzicht willen hebben in de dagelijkse praktijk van leidinggeven bieden de Masterclasses een goede bron van kennis en inspiratie. Studenten kunnen via de onderwijsinstelling toegang krijgen tot Masterclasses via een licentie. Universiteiten en onderwijsinstellingen kunnen Masterclasses binnen hun curriculum opnemen.

Maatwerk en whitelabel oplossingen

Ook kunnen we jouw organisatie of team te helpen met eigentijds leren en ontwikkelen. Wil je bijvoorbeeld zelf masterclasses onder je eigen merk aanbieden, thought leadership claimen voor marketing of communicatiedoeleinden of een academy opzetten voor recruitment doeleinden? We kunnen je helpen van a tot z. Bovendien zijn we gelieerd aan sprekersbureau BookTalks en hebben we kennis en toegang tot een exclusieve community van industry leaders en topdeskundigen.

Benieuwd naar onze masterclasses?

Gebruikers en klanten werken onder meer bij:

BDO_logo_1
belastingdienst logo
abn
ns
deloitte
politie
Berenschot_logo
ZD_logo_kleur_ai_PMS_coated
Drukwerk
Logo-VNO-NCW
VU logo 2
nocnsf
amclogo
tbs nl logo
png-logo-Haga-ziekenhuis
philipslogo
logo-pwc
download
MasterFundamentals