Zoek
Zoek

Pieter Abbeel als spreker

Professor, ondernemer, investeerder

Pieter Abbeel is een van ’s werelds meest toonaangevende sprekers, onderzoekers, docenten, pioniers en ondernemers op het gebied van kunstmatige intelligentie (of Artificial Intelligence). Pieter Abbeel groeide op in België en had een bliksemsnelle loopbaan in de academische wereld. Hij werd op zijn dertigste al hoogleraar aan de beroemde University of California in Berkeley. Als co-directeur van het Berkeley AI Research Lab is Pieter Abbeel baanbrekend geweest bij onderzoek en educatie op het gebied van Deep Reinforcement Learning, Generative AI, Machine Learning en Robotica. Onder andere werkte hij bij OpenAI, de maker van chatbot ChatGPT.
Pieter Abbeel

Over Pieter Abbeel als spreker

Als oprichter van Gradescope en Covariant heeft Pieter Abbeel Artificial Intelligence praktisch toepasbaar gemaakt in het onderwijs en op gebied van Robotic Automation. Als Founding Investment Partner bij AIX Ventures investeert hij in een nieuwe generatie AI ondernemers die hij tevens coacht en begeleidt.

Daarnaast is Pieter Abbeel spreker en host van zijn eigen podcast The Robot Brains. In die podcast exploreert hij samen met vrienden, AI experts en AI pioniers zoals Geoff Hinton wat de huidige impact is van AI en robotica en bespreekt hij de ontwikkelingen. Pieter Abbeel verschijnt regelmatig in de media zoals de New York Times, Wall Street Journal, BBC, Rolling Stone, Wired, Tech Review.

Pieter Abbeel is spreker over onder andere de volgende onderwerpen: kunstmatige intelligentie, artificial intelligence, generative AI, machine learning, robotics, deep learning, OpenAI en ChatGPT.

‘Hij drinkt koffie met Jeff Bezos en haalt geld op bij Bill Gates. Want in zijn lab in Berkeley leerde Pieter Abbeel robots denken met een techniek die een onmisbaar ingrediënt zou vormen voor ChatGPT.’ – FD 8 juni ’23 (paywall of account)

Categorieën

Sprekers inhuren bij MasterFundamentals

Video's van Pieter Abbeel

Producten gerelateerd aan Pieter Abbeel

Sprekers gerelateerd aan Pieter Abbeel

Gezondheidszorg, Duurzaamheid, Innovatie
Learning & Development, Human Resources, Leiderschapsontwikkeling
Impact marketing, purpose, ondernemerschap

Vertrouwd door toonaangevende organisaties

Wil je informatie over de tarieven en beschikbaarheid van een spreker?

Vul onderstaand formulier in. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.

MasterFundamentals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met tips, nieuws, artikelen en meer.

Door je aan te melden geef je toestemming dat we je gegevens gebruiken om je toegang te geven. Zie ons Privacybeleid

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met tips, nieuws, artikelen en meer.

Door je aan te melden geef je toestemming dat we je gegevens gebruiken om je toegang te geven. Zie ons Privacybeleid