Search
Search

Laura Liswood als spreker

Secretaris-generaal van Council of Women World Leaders

Laura Liswood is Secretaris-generaal van de Council of Women World Leaders en voormalig algemeen directeur en adviseur van Goldman Sachs. Ze deelt haar kennis en inzichten over leiderschap, diversiteit, vrouwen in de politiek en het bedrijfsleven voor een groot en klein publiek. In haar keynotes behandelt ze vraagstukken over leiderschap en mythes die daarover bestaan. Ze bespreekt de best practices van topleiders op basis van haar interviews met vrouwelijke staatshoofden en regeringsleiders. Ze deelt inzichten over hoe je carrière in goede banen te leiden. Liswood is expert op het gebied van diversiteit en unconscious bias en waarom deze van belang zijn.

Over Laura Liswood als spreker

Liswood is de secretaris-generaal van de Council of Women World Leaders, gevestigd in Washington die bestaat uit vrouwelijke presidenten, premiers en regeringsleiders. Het werk van de Council tracht het begrip te vergroten over leiderschap zelf, bouwt een netwerk voor vrouwelijke leiders op het hoogste niveau en verschaft een forum voor discussie over internationale en maatschappelijke thema’s. Liswood was medeoprichter van de Coucil met president Vigdís Finnbogadóttir van IJsland. Het is de enige organisatie ter wereld die zich inzet voor vrouwelijke staatshoofden en regeringsleiders.

Van 2002 tot 2015 bekleedde Liswood de functie van Senior Advisor bij Goldman Sachs, een wereldwijde investeringsbank. Daarvoor was ze Managing Director, Global Leadership and Diversity bij Goldman Sachs.

Liswood heeft een MBA van Harvard Business School en een B.A. van California State University, San Diego. Ze heeft een J.D.-graad van de University of California, Davis, School of Law, en is toegelaten als advocaat in Californië en Massachusetts.

Onderwerpen waarover zij spreekt: mythen en lessen over leiderschap, communicatiestijlen en goed managen: mannen en vrouwen op het werk, de leider in jezelf vinden, vrouwelijke wereldleiders, de uitdagingen van diversiteit en inclusie: The Loudest Duck, unconscious bias en de volgende stappen.

Categorieën

Sprekers inhuren bij MasterFundamentals

Vertrouwd door toonaangevende organisaties

Wil je informatie over de tarieven en beschikbaarheid van een spreker?

Vul onderstaand formulier in. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.

MasterFundamentals

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met tips, nieuws, artikelen en meer.

Door je aan te melden geef je toestemming dat we je gegevens gebruiken om je toegang te geven. Zie ons Privacybeleid

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met tips, nieuws, artikelen en meer.

Door je aan te melden geef je toestemming dat we je gegevens gebruiken om je toegang te geven. Zie ons Privacybeleid